Farmer és csipke

Függődíszek, fali díszek készítése filcből, babaszobába

Egyik előző posztomban már bemutattam függődíszeket. azóta nagyon sokat készítettem a rokongyerekeknek, ismerősöknek, és a saját két unokámnak is.Most az alább látható felhős, holdas, csillagos változat készítését mutatom be. Anyagszükséglet: színes – fehér, sárga, drapp és kék filc  tömőanyagnak kevés vlies fehér, sárga, drapp és kék varrógépcérna Sablont az interneten kutakodva találtam, s alakítottam a… Tovább »

Függő- és fali dísz, nem csak gyerekszobába!

Pár napja dinó szabásmintákat kerestem a neten, s ezekre a csodás függő- és fali díszekre akadtam.  Természetesen egyből beindult a fantáziám, s rájöttem, hogy hasonlót én is tudok készíteni. Elkezdtem tervezgetni, számba venni az itthon fellelhető anyagaimat, s hozzákezdtem az elkészítéséhez. A megadott méretek alapján elkészítettem a szabásmintát. Természetesen előbb a collban megadott méreteket kellett… Tovább »

Bagolymánia – még több bagoly! Ötletek, inspirációk!

Ma további lehetőségeket hoztam a bagolymintás díszítőelemek felhasználására. A poszt végén pedig a saját bagolymintás munkáimat mutatom be.  Örökmozgó:   Telefontok:     Papírtörlő, vagy WC papír tartó:     Függődíszek:     Tányéralátét, szabásmintával:     Kulcstartó: Saját munkáim: párnák és szundi kendő A képekre kattintva megtaláljátok a képek forrását, és még nagyon sok ötletet…. Tovább »

Nyári varrási terveim! Ötletek, inspirációk!

Jövő héttől kezdődik a nyári szabadságom. Rengeteg mindent terveztem arra a pár hétre, de legfőképpen azt, hogy nagyon sokat fogok varrni. Egész évben gyűjtögettem témákba rendezve az interneten látott, és nagyon tetsző dolgoknak a linkjeit, s most jött el az ideje, hogy ha nem is mindent, – ahhoz legalább három élet kellene -, de egy részét… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!